Plan een afspraak met een expert

SiOnyx Digitale Full-Color Nachtkijker Aurora Sport

Waardering:
0%
SKU
NzSio

profiteer nu van een cashback tot 30 september van € 75,-


De SiOnyx Aurora SPORT is een digitale nachtkijker, waarmee u in duisternis de full-color kleuren ziet alsof het overdag is. De camera's van SiOnyx zijn de eerste nachtkijkers in de markt met kleuren-nachtzicht. U kunt de compacte Aurora Sport in uw hand gebruiken, maar ook op afstand bedienen en beelden live-streamen naar uw smartphone of tablet. De hoge lichtopbrengst in combinatie met nachtzicht in kleuren geven een unieke kijkervaring, juist in de donkerste nachten


 


Voorwaarden
• Registraties worden alleen geaccepteerd via SIONYX website. Registraties per e-mail worden niet geaccepteerd.


• Klant dient product tussen 1 en 30 september (beiden inclusief) te hebben gekocht


• Klant dient bij registratie een aankoopfactuur te kunnen weerleggen (digitale factuur of foto van factuur) waarbij de aankoopdatum binnen actieperiode ligt


• Klant dient product uiterlijk 15 oktober (inclusief) te hebben geregistreerd


• Zodra de actieperiode of de registratieperiode is verlopen kan er op geen enkele manier meer aanspraak worden gemaakt op cashback
• Cashback promo gelimiteerd tot maximaal 2 cashbacks per woonadres


• De cashback promo is alleen geldig op de modellen SPORT (#504101), BLACK (#504102) en STANDARD (#504103).


• Cashback registratie website: https://www.sionyx.com/pages/gear-up-for-fall

Op voorraad
Speciale prijs € 449,00 Normale prijs € 549,00

De SiOnyx Aurora SPORT is een digitale nachtkijker, waarmee u in duisternis de full-color kleuren ziet alsof het overdag is. De camera's van SiOnyx zijn de eerste nachtkijkers in de markt met kleuren-nachtzicht. U kunt de compacte Aurora Sport in uw hand gebruiken, maar ook op afstand bedienen en beelden live-streamen naar uw smartphone of tablet. De hoge lichtopbrengst in combinatie met nachtzicht in kleuren geven een unieke kijkervaring, juist in de donkerste nachten.


Objecten en dieren veranderen 's nachts natuurlijk niet van kleur. Echter is het menselijk oog niet in staat om die kleuren in de nacht te kunnen zien. Met de Aurora SPORT ziet u die kleuren wél. De camera is in staat om overdag, bij schemering en 's nachts beelden in kleur weer te geven. Dit wordt geprojecteerd op een full-color OLED display, die u ook in grijsschaal kunt instellen. Dit verandert uw kijkervaring compleet in vergelijking met het klassieke nachtzicht in marinegroen of zwart/wit. De camera beschikt over een optische 0.5x vergroting, die u middels een digitale zoom kunt vergroten tot 3x.


Foto en video's naar uw voorkeur
De camera biedt u de mogelijkheid om geheel naar eigen voorkeur opnames te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld de sluitertijd bij foto's bepalen - van 1.5s tot 1/8000s - maar ook de framerate van video's tot 60fps voor opnames in HD. Daarnaast heeft de Aurora Sport meerdere opnamemodi, zoals HDR, zelfontspanner, time-lapse, panorama en burstmodus. De camera is voorzien van EIS (Electronic Image Stabilization) om trillingen te compenseren en onscherpte te corrigeren. Opnames kunt u direct opslaan op een microSD-kaart (niet meegeleverd bij het model Aurora Sport).


Streaming en remote control
Alle SiOnyx-camera's kunt u via Wi-fi verbinden met een Apple- of Android-toestel (telefoon en tablet). Zodra u over de gratis app beschikt - in de PlayStore te vinden als 'SiOnyx Aurora' - kunt u de nachtkijker op afstand bedienen, beelden live-streamen en opnames maken/delen. Wanneer u SiOnyx op afstand wilt bedienen kunt u deze via de 1/4" schroefdraadaansluiting op ieder gangbaar statief plaatsen (zie optionele accessoires).


Toepassing SiOnyx Aurora SPORT


De Aurora SPORT richt zich specifiek op de hobbyist en is zeer geschikt voor outdooractiviteiten. Hierbij kunt u denken aan survival, varen, vissen, sterren kijken, een boswandeling en iedere vorm van nachtfotografie of navigatie. Middels de remote functie kunt u de nachtkijker bijvoorbeeld op de reling van uw boot bevestigen, terwijl u de beelden in real-time op uw tablet bekijkt en zo in complete duisternis toch eenvoudig kunt navigeren. U kunt de nachtcamera op afstand bedienen tot wel 25 meter (zonder obstakels). Middels een optioneel verkrijgbare schouderkit neemt u de Aurora veilig en comfortabel mee.


Hoe werkt de techniek?


Middels gepatenteerde ultra low-light sensortechnologie wordt de CMOS-sensor in staat gesteld om de omgeving 's nachts in kleur te verwerken. De Aurora's kunnen 'zien' op infraroodgolflengtes van meer dan 1100nm. Met deze technologie onderscheidt SiOnyx zich van alle andere digitale en analoge nachtzichtapparaten in de markt.


 


Levering:  • 1x Digitale Full-Color Nachtkijker Aurora SPORT

  • 1x Li-ion accu

  • 1x MicroUSB-kabel

  • 1x Product- en veiligheidsinstructies

  • 1x Snelstartgids (uitgebreide handleiding onderstaand te downloaden)

  • 1x Full-color verpakking

Meer informatie
Gewicht 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SiOnyx Digitale Full-Color Nachtkijker Aurora Sport
Uw waardering