Betaalmogelijkheden

Bestellen bij verrekijkerwinkel.nl is helemaal veilig. Wanneer je gaat betalen kom je daarvoor in een beveiligde verbinding. Hier zijn je betalingsgegevens volledig afgeschermd en kunnen niet door verrekijkerwinkel.nl worden gelezen of achterhaald. Ook bieden wij je de 100% garantie dat jouw gegevens niet door anderen worden gebruikt. Je privacy is gewaarborgd ! Zodra je de betaling goed hebt doorlopen en afgerond ontvang je een email ter bevestiging van jouw bestelling. 

  Je kiest zelf hoe je wilt betalen:

• iDeal: Makkelijk en veilig via jouw eigen bank betalen

  • Overboeking: Zelf het bedrag overmaken *

• Rembours, u betaald aan de bezroger van het pakket. let Op! Hier worden wel extra kosten voor gerekend.

 

Verzendkosten

Bestellingen worden aangetekend verzonden via post.nl. De kosten voor verzenden bedragen E. 6,20

 LEVERINGEN / LEVERINGSVOORBEHOUD
Zodra het verschuldigde bedrag op onze rekening is bijgeschreven, wordt de bestelling afgehandeld. Wij streven ernaar de bestelling direct te verzenden met uitzondering van zon- en feestdagen en de uitzonderingen die voor sommige artikelen gelden en expliciet bij de detailweergave van een artikel vermeld staan.

Deze levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van genoemde leveringstermijn geeft je geen recht op schadevergoeding. Indien de leveringstermijn -om welke reden dan ook- de termijn van 30 dagen overschrijdt, heb je het recht de bestelling te annuleren danwel de overeenkomst te ontbinden voorzover dat noodzakelijk is. Reeds door verrekijkerwinkel.nl geïnde bedragen worden in dit geval binnen 30 dagen door verrekijkerwinkel.nl op je rekening teruggestort.

Verrekijkerwinkel.nl neemt contact met je op indien een besteld artikel door welke oorzaak dan ook niet (meer) voorradig of uitverkocht is. Ons streven in dezen is om gezamenlijk tot een oplossing te komen. Je behoudt in dit geval het recht op teruggaaf van het betaalde bedrag.

Levering vindt plaats op het moment dat de bestelling door (of namens) jou in ontvangst wordt genomen op het tijdens de totstandkoming van de overeenkomst opgegeven adres.

Verrekijkerwinkel.nl is niet aansprakeljk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door Post.nl

In geval van artikelen die wij speciaal voor je ontwikkelen en/of bedrukken kunnen andere voorwaarden gelden.

RETOURNEREN / ANNULEREN
Verrekijkerwinkel.nl stelt alles in staat om je bestelling correct en adequaat af te handelen. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn of wil je van de overeenkomst afzien, dan kun je de meeste artikelen die je bij ons gekocht hebt, tegen bepaalde voorwaarden retourneren.

Je kunt de artikelen met recht op retour zonder opgave van redenen binnen 14 dagen na ontvangst op het bezorgadres aan verrekijkerwinkel.nl retourneren.

  • Wij accepteren uitsluitend retouren die vooraf bij ons zijn aangemeld en waarvoor de instructies die je na aanmelding van ons ontvangt, zijn opgevolgd.
  • Retourzendingen kun je aanmelden via info@verrekijkerwinkel.nl
  • Retourzendingen moeten voldoende zijn gefrankeerd.
  • Ongefrankeerde, beschadigde e/o onvolledige pakketten worden niet geaccepteerd evenals retouren die niet of niet binnen de gestelde termijn zijn aangemeld.
  • Artikelen die retour worden gezonden moeten indien mogelijk in originele verpakking en in een zo oorspronkelijke  mogelijke staat.

Indien de artikelen bij de retourzending sporen van gebruik, beschadiging en/of incompleetheid vertonen, behouden wij ons het recht voor tot vordering tot schadevergoeding over te gaan.

Afwijkingen in kleur-, type-, tekst- en/of prijswijzigingen voorbehouden. Aangeboden goederen en/of diensten worden duidelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en/of beschreven en zo volledig als de redelijkheid vereist. Verrekijkerwinkel.nl kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit. Geringe afwijkingen in kleur en uitvoering zijn geen reden voor retournering. Dit alles ter controle en beoordeling van onze retour afdeling.

Retourzendingen worden na aanmelding en na ontvangst van de betreffende artikelen per email bevestigd.

Artikelen die speciaal op maat zijn gemaakt of vervaardigd kunnen niet geretourneerd worden.

Na ontvangst van uw bestelling heeft u gedurende een periode van 14 dagen het recht om zonder opgave van redenen de koopovereenkomst te ontbinden en de bestelling te retourneren.

Conform de wet 'Koop op afstand' kunnen geleverde artikelen dan zonder opgave van redenen binnen 14 dagen na ontvangst aan verrekijkerwinkel.nl geretourneerd worden.

De orderannulering zal door verrekijkerwinkel.nl per email worden bevestigd.

Retourinstructies:
a) Vermeld duidelijk je naam en je persoonlijk accountnummer bij verrekijkerwinkel.nl
b) het ordernummer van je bestelling
c) het artikel dat je wilt retourneren.

RECLAMES en AANSPRAKELIJKHEID
 Je hebt de verplichting om de geleverde artikelen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren. Alle artikelen in het assortiment van verrekijkerwinkel.nl voldoen aan strenge kwaliteitseisen en bezitten eigenschappen die je op grond van de overeenkomst bij normaal gebruik mag verwachten.

Afwijkingen in kleur-, type-, tekst- en/of prijswijzigingen voorbehouden. Aangeboden goederen en/of diensten worden duidelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en/of beschreven en zo volledig als de redelijkheid vereist. verrekijkerwinkel.nl kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.