Plan een afspraak met een expert

Zeiss Victory SF 10x32

Waardering:
0%
SKU
SF1032

De Zeiss Victory SF 10x32 is speciaal voor vogelaars en natuurliefhebbers die met deze verrekijker een meeslepende observationele ervaring wordt geboden. Dit wordt gewaarborgd door de combinatie van uitzonderlijke optica en een breed gezichtsveld in een lichtgewicht en duurzame behuizing.


De verrekijker is uitgevoerd met extra-low dispersie fluoride lenzen en is volledig voorzien van multi coating. Het geheel is perfect op elkaar afgesteld om alles helder en duidelijk en zonder vervorming over het gehele gezichtsveld te verkrijgen. Hierbij worden kleuren worden nauwkeurig weergegeven met een hoog contrast en resolutie.

Op voorraad
Speciale prijs € 2.470,00 Normale prijs € 2.745,00

De optische precisie begint met SCHOTT Ultra-FL extra lage dispersie (ED) fluoride (FL) lenzen die vervorming en chromatische aberratie vrijwel elimineren terwijl het contrast en de kleurweergave wordt verhoogd. Zeiss maakt hierbij gebruik van Schmidt-Pechan Roof prisma's. De Victory SF biedt een 67° groothoek en daarmee een uitzonderlijk weide uitzicht, terwijl de uitzonderlijk korte scherpstelafstand ervoor zorgdraagt dat je niets hoeft te missen.


De Schmidt-Pechan Roof prisma's zijn voorzien van een hoogwaardige coating met een corrigerende functionaliteit. Deze garanderen een sterke vermindering van het lichtverlies en maximaliseren de lichttransmissie voor een weergave van heldere en duidelijke beelden.


Deze Victory SF verrekijker is voorzien van het Smart Focus systeem. In tegenstelling tot een conventionele focuswiel waar een overgang van de minimale naar de maximale brandpuntsafstand 2,5 draai vergt, voldoet het SF-systeem dit binnen 1,6 x draaien welke het kijkcomfort aanzienlijk verbetert.


De behuizing is gemaakt van een lichtgewicht, duurzaam en sterk magnesium-aluminium legering. Het ontwerp is voorzien van een dubbel scharnierende open brug. De optische buizen zijn met stikstof gevulde en O-ring afgesloten voor water en nevelvrije prestaties, waardoor een waterdichtheid van 400mbar behaald wordt.

Meer informatie
Gewicht 590 gram
Lens diameter 32mm
Type SF
Garantie 10 jaar
Vergroting 10x
Eye-relief 19mm
Close focus 1,95 meter
Kleur zwart
Waterdicht ja
Gevuld met stikstofgas ja
Statief aansluiting ja
Uittredepupil 3,2mm
Schemergetal 17,9
Gezichtsveld op 1000 meter 130 meter
Merken Zeiss
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zeiss Victory SF 10x32
Uw waardering