Plan een afspraak met een expert

Zeiss Victory SF 10x42 zwart

Waardering:
0%
SKU
1042SF

De Zeiss Victory SF 10x42 Verrekijker is nu verkrijgbaar in het zwart. Het is speciaal ontwikkeld voor vogelaars en natuurliefhebbers.Dit wordt gewaarborgd door de combinatie van uitzonderlijke optica en een breed gezichtsveld in een lichtgewicht en duurzame behuizing.

 

De verrekijker is uitgevoerd met extra-low dispersie fluoride lenzen en is volledig voorzien van multi coating. Het geheel is perfect op elkaar afgesteld om alles helder en duidelijk en zonder vervorming over het gehele gezichtsveld te verkrijgen. Hierbij worden kleuren worden nauwkeurig weergegeven met een hoog contrast en resolutie.

Op voorraad
€ 2.995,00

De optische precisie begint met SCHOTT Ultra-FL extra lage dispersie (ED) fluoride (FL) lenzen die vervorming en chromatische aberratie vrijwel elimineren terwijl het contrast en de kleurweergave wordt verhoogd. Zeiss maakt hierbij gebruik van Schmidt-Pechan Roof prisma's. De Victory SF biedt een 65° groothoek en daarmee een uitzonderlijk weide uitzicht, terwijl de uitzonderlijk korte scherpstelafstand ervoor zorgdraagt dat u niets hoeft te missen.


De Schmidt-Pechan Roof prisma's zijn voorzien van een hoogwaardige coating met een corrigerende functionaliteit. Deze garanderen een sterke vermindering van het lichtverlies en maximaliseren de lichttransmissie voor een weergave van heldere en duidelijke beelden.


Deze Victory SF verrekijker is voorzien van het Smart Focus systeem. In tegenstelling tot een conventionele focuswiel waar een overgang van de minimale naar de maximale brandpuntsafstand 2,5 draai vergt, voldoet het SF-systeem dit binnen 1,8 x draaien welke het kijkcomfort aanzienlijk verbeterd.


De behuizing is gemaakt van een lichtgewicht, duurzaam en sterk magnesium-aluminium legering. Het ontwerp is voorzien van een dubbel scharnierende open brug. De optische buizen zijn met stikstof gevulde en O-ring afgesloten voor water en nevelvrije prestaties, waardoor een waterdichtheid van 400mbar behaald wordt.

Meer informatie
Gewicht 780 gram
Lens diameter 42 mm
Garantie 10 jaar
Vergroting 10x
Eye-relief 18 mm
Close focus 1,5 meter
Kleur zwart
Waterdicht ja
Gevuld met stikstofgas ja
Statief aansluiting ja
Uittredepupil 4,2 mm
Bijzonderheden Open brug
Schemergetal 20,5
Gezichtsveld op 1000 meter 120meter
Merken Zeiss
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zeiss Victory SF 10x42 zwart
Uw waardering